ویدئو غذاهای 100٪ دریایی و پایدار با گونه های فصلی از سرآشپز سه ستاره کریستوفر کوتنسائو

# AlertePollution

رودخانه ها یا خاک های آلوده ، زباله های صنعتی رها شده … آیا در نزدیکی یک سایت آلوده زندگی می کنید؟
برای هشدار در اینجا کلیک کنید!” / span>

شهر La Rochelle (Charente-Maritime) دارای بیش از 500 رستوران است ، که همیشه خیلی فاقد احترام به فصول هستند و منوهایشان همیشه بو محصولات محلی را بو نکنید … آن روز ، کریستوفر کوتنسائو با فردریک لو ماناخ ، مدیر علمی انجمن Bloom که اهداف آن محافظت از اقیانوس است و گونه های دریایی در حالی که حداکثر شغل های پایدار در شیلات و آبزی پروری را به حداکثر می رساند ” خواندن منوهایی که در آن متوقف می شوند در حال ویرایش است

آشپز نخبه باید در ژانویه سال 2020 به دست بیاورد ، گریم مقدس آشپزهای فرانسوی و خارجی در آشپزخانه خود سه ستاره کسب کرده است. 100٪ دریایی که غذاهای دریایی را بزرگ می کند: جوجه های دریایی ، ماهی مرکبات … یا ساردین ها از سر تا دم ، ماهی مورد علاقه او. در رستوران خود که روبروی اقیانوس اطلس است ، همه چیز به صورت محلی و بصورت خط گرفتار می شود. یک اصل ، یک فلسفه ، تعهد به ماهیگیری و پخت و پز پایدار …

“در ماه فوریه ، باس نباید ماهیگیری یا خورده شود”

“Langoustines … من دو ماه کار نکرده ام … دیگر وجود ندارد. این پودر لنگووستین اسکاتلندی است که روی قایق پودر شده است با آنتی اکسیدان ها و مرغ هایم را بچرخانید … قبل از اینکه جزئیات دیگری را بیان کنید ، آشپز جلوی یک منو سوگوار شد. صدف ها در ماه دسامبر … این بهترین بهترین است … و ماهی قزل آلا ، یک محصول مزرعه با آنتی بیوتیک ها ، سموم دفع آفات ، مواد رنگی … همین مسئله برای میگو … این یک مشکل فرهنگی است: اگر رستوران های کوچک کالاهایی را که اکثریت به دنبال آن هستند ، نگذارند شما کمتر کار خواهید کرد. شما تندخوها یا سرزنده ها را قرار می دهید ، آن خالی خواهد ماند … “

Poseidon غذاهای فرانسوی و سازمان های غیر دولتی ، از جمله مأموریت این است که با ایجاد پیمان پایدار بین انسان و دریا ، برای منافع مشترک کار کنیم. » o تقویم فصلی را به منظور آگاهی از مصرف کنندگان در مورد بهترین زمانها برای طعم دادن به محصولات دریایی منتشر کرده است (که در Christopher Coutanceau ، cook fisher ، ed) یافت می شود. گلنه). “هر گونه فصل و زمان تولید مثل خود را دارد. به عنوان مثال در ماه فوریه ، باس در میانه دوره تولید مثل قرار دارد. نباید ماهیگیری یا خورده شود. اگر شهروند آن را نخرید و بخورد. … آنها به سرعت ماهیگیری آن را متوقف می کنند. مانند گوجه فرنگی … “” سرآشپز به مجله می گوید “ 1:15 p.m. Saturday (شنبه) ” (پخش).

> بازخوانی مجلات خبری فرانسوی تلویزیون ها در وب سایت Franceinfo و برنامه موبایل آن ( iOS & Android ) ، بخش “ مجلات “.

دیدگاهتان را بنویسید